Господин Пеевски болезнено преживява, че стоте процента контрол, които до

...
Господин Пеевски болезнено преживява, че стоте процента контрол, които до
Коментари Харесай

Иванов: „Пачавра леке не хваща“ - Пеевски иска да въвлече всички в отвратителен скандал

" Господин Пеевски мъчително претърпява, че стоте % надзор, които до в този момент е привикнал да счита, че му се дължат, към този момент не могат да продължат по тази метод. Той се пробва да въвлече всички в един непоносим краен скандал по логиката, че развратница петно не хваща “.

Това разяснява съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Христо Иванов откакто по-рано през днешния ден ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски го упрекна, че той желае избори и готви нова партия.

“Свикнал е със стоте %, добре му е със 100% и счита, че може да имат 2/3 представители в регулаторите дружно с ГЕРБ без да носи ясна обществена отговорност Пеевски не приема това, което ние предлагаме и счита, че с шантаж ще ни принуди или да се откажем, или да отидем на избори ”, уточни Иванов.

„ Има време да си приказваме по тази причина кой кои партии е желал да сплотява, тъй като имаше подобен план в действителност, най-после неговия създател ще получи половината от своята партия. Добре и рационално е Бойко Борисов да престане да се крие, партия ГЕРБ да отговори на значителните политически оферти “, разяснява още той.

„ Този документ се споделя меморандум, тъй като обобщава неща, които сме обсъждали доста месеци. Той е малко древен вид документ, тъй като са работили доста хора по него. Ще отчайвам господин Пеевски - то няма създател ", съобщи Христо Иванов.

Според него Пеевски евентуално има терзания и поради случая с Мартин Божанов - Нотариуса и протичащото се поради този проблем

Иванов разясни, че диалогът за държавно управление е сред ГЕРБ и ПП-ДБ.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР