Господин Борисов е българският Мадуро, който като не харесва резултата

...
Господин Борисов е българският Мадуро, който като не харесва резултата
Коментари Харесай

Революционер от ПП нападна Борисов! Как го нарече

Господин Борисов е българският Мадуро, който като не харесва резултата от избора връща хартиените бюлетини. Това сподели пред Радио " Фокус “ Стою Стоев, народен представител от " Продължаваме промяната “ и член на правната комисия в Парламента. Стоев направи това съпоставяне, откакто изясни обстановката, която се е породила във Венесуела по време на избори и по какъв начин президентът Николас Мадуро маха всички машини за гласоподаване, защото резултатът не му е харесал.

Стою Стоев разяснява още, че връщането на хартиените бюлетини е притеснително и сигурно е проблем за " Продължаваме промяната “, тъй като обществото ни е на стадий, когато ниската изборна интензивност и следен и платен избор имат значение. Самите секционни комисии са били улеснени при гласуването с машини и е нямала механически неточности. А в този момент машините се трансформират в един принтер. Те няма да записват никакви данни от гласуването и няма да дават протокол, а това е причина за неточности.
-->
Според Стоев, притеснително е още и това, че българските жители в чужбина ще бъдат лимитирани с гласуването, с новите промени. Ще би трябвало да се съберат най-малко 100 заявки, с цел да се сформира секция по места, а не 40, както беше до момента.

" И последната малка врата ще се затвори, когато в този тип се гласоподава този закон в пленарната зала “, добави Стою Стоев във връзка с мощно поляризираните връзки сред тяхната партия и Българска социалистическа партия в този момент.За ГЕРБ-СДС Стоев сподели: " Нито ще ги подкрепим, нито чакаме поддръжка от тях за втория мандат. Невъзможно е да се сформира държавно управление с ГЕРБ. Очаквам, че може би тези три обединения ще се скрият под шапката на трети мандат и ще се дефинират в една коалиция “, сподели още депутатът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР