gospodari.com25-годишният Георги Георгиев, който беше задържан за зверското убийство на

...
gospodari.com25-годишният Георги Георгиев, който беше задържан за зверското убийство на
Коментари Харесай

Преди касапницата майката на четворният убиец казва: Всеки ден минавам през...

gospodari.com

25-годишният Георги Георгиев, който беше арестуван за зверското ликвидиране на цялото си семейство, е страдал от психологични разтройства и белодробна туберкулоза. Това излиза наяве от дарителска акция, която майка му Ирена подела през предходната година.



Тази заран труповете на дамата, бащата Иван - някогашен боен, който още работел, братът Сашко и бабата Славка бяха открити в фамилната къща. Четиримата са били убити с секира, откриха проверяващите.

" Липсата на финансова опция попречва лекуването на Георги. По рекомендация на експерти е належащо той да постъпи в Държавна психиатрична болница - с. Карвуна, профилирана в лекуването на заболели с психологични разстройства и белодробна туберкулоза. Семейството на Георги насочва молба за помощ към феновете на Българска национална телевизия. Сумата, от която те се нуждаят сега, е 6000 лв.. Можете да подпомогнете лекуването на Георги на дарителска сметка... ", се споделя в апела, който се е въртял по националната телевизия.

От своя страна Ирена също зове за помощ и на страницата си във Facebook.

" Моля за помощ за сина си Георги Иванов Георгиев средата са нужни незабавно. Всичко е оповестено в Българска национална телевизия акции. Не му остава доста време живот. Необходими са 6000 лева за лекуване ", написа майката.



" Мисълта ми е в моите деца, тъй като всеки ден пострадвам за тях. Животът ми е низ от страдалчество към този момент 26 година Минавам по пътя на пъкъла ден след ден, само че няма мощ, която да ме спре. Ще се боря до момента в който мога ", написа през 2017 година към този момент починалата Ирена.

Майката е била персонален помощник на двамата си сина, а бащата е пенсионер, написа в текста към акцията.

Миналата година Георги е трябвало да постъпи за лекуване в Държавната психиатрична болница.

" Днес пратих сина си Георги в болница. Просто не мога да опиша страданието си. Много е зле. Борих се с заболяването досега ", написа Ирена на 18 април 2018 година

Две седмици по-късно дамата добавя:

" Днес ме редуцираха от програмата " Независим живот ". Без предизвестие, когато и двете ми деца лежаха в болница в София. На някой му харесва моето място, само че не знае, че всичко е единствено на книга. Никой не се интересува от болните в тази страна. Сега ще ходя по пътя на пъкъла всеки ден. Благодаря на държавна за разбирането към болните си деца в Нови Искър ".

 

Dir.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР