Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с

...
Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с
Коментари Харесай

Борисов: С извършващите незаконни арести няма да дебатирам


Господа Петков и Василев, по какъв начин си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте противозаконния ми арест?! Потвърден като противозаконен на две правосъдни инстанции. Бих дебатирал с всеки жител, спазващ законите и Конституцията на страната. Нито Вие господин Петков, нито Вие господин Василев, отговаряте на този профил. Пожелавам Ви още хрумвания за черна акция, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори. Живеем в демократична страна, в която нас, жителите, не ни е боязън! Това написа в профила си във Фейсбук водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка отправената от Петков и Василев покана за лидерски спор преди предварителните избори на 2 октомври. Съпредседателите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев оправиха публична покана към водача на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на партията по негов избор за обществен избирателен спор на неутрална локация най-късно до четвъртък вечерта.

" Тези въпроси са значими за всички български жители, а ние сме задължени да дадем отговорите ", показват от " Продължаваме промяната " (ПП) в писмото, изпратено до централата на ГЕРБ и водача на тази партия.

В него съпредседателите на Политическа партия споделят, че на 2-ри октомври България " ще направи исторически избор - да се върне обратно към провалената политика на прехода или да построи изменена България ". За тях е значимо водачите, които носят отговорност, да бъдат част от този спор.

" Ако Вие откажете присъединяване, господин Борисов, лидерски спор няма да има, тъй като е ясно, че точно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, без значение дали ще бъдете още веднъж министър-председател или не. Призоваваме Ви да не Ви е боязън, господин Борисов! ", пишат Кирил Петков и Асен Василев.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР