Горещите летни забавления продължават с пълна сила - поне за

...
Горещите летни забавления продължават с пълна сила - поне за
Коментари Харесай

Какво е общото между Алесандра Амброзио и Ейса Гонсалес - освен че са убийствено секси

Горещите летни занимания не престават с цялостна мощ - най-малко за известните персони. Ейса Гонсалес и Алесандра Амброзио не вършат изключение и по всичко наподобява, че двете приятелки не пропущат случай да се отдадат на ваканционни настроения и плажни завършения.
 Алесандра Амброзио, лилавите бикини и плажните завършения в Ибиса
Алесандра Амброзио, лилавите бикини и плажните завършения в Ибиса

С кого се забавлява супермоделът

Затова не е чудно, че постоянно отскачат до обичаната си Ибиса. Преди дни звездите споделиха поредност от фрагменти в обществените мрежи, на които се вижда какъв брой добре прекарват времето си на испанския остров паралелно с близки другари.

В профила си в Instagram  разгласява първа фотоси - или сама, в напълно бял отбор, формиран от втален топ, и мини пола, или дружно с приятелите си, измежду които испанските модели Йон Кортахарена и Естер Канядас.

А на един от фрагментите, на които театралничи с Гонсалес прави усещане известната приликата сред двете звезди. Или най-малко до момента в който вършат една и съща занимателна гримаса, показвайки езиците си пред камерата.

Впоследствие девойки се майтапят за фрагмента и даже го споделят в историите си, пишейки към него " близнаци ", визирайки очевидно сходните физиономии.

" Толкова доста се развличам ", написа Ейса, добавяйки емотикони със сърце.

Мексиканската актрисата в действителност бе на заслужена отмора на испанските острови.

По-рано през юли беше снимана и на яхта в региона дружно със свои другари, измежду които се отличаваха Люис Хамилтън, режисьорът Баз Лурман и Джени Страй Спетален, щерка на норвежкия магнат Ойстейн Страй Спетален, написа Hola.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР