Горещи любовни страсти с македонски исполин върти балканската чалга прима

...
Горещи любовни страсти с македонски исполин върти балканската чалга прима
Коментари Харесай

Цеца Величкович в любовна авантюра с македонския исполин Перо Антич

Горещи любовни пристрастености с македонски великан върти балканската чалга прима Цеца  Величкович



Прелестната вдовица на сръбския военнопрестъпник от кланетата в някогашна Югославия през 90-те години на предишния век Желко Ражнятович-Аркан е съблазнила легендата на баскетбола в Скопие Перо Антич, за което гърмят медиите в Скопие и Белград. Свалката сред двамата стартира през март в македонската столица, където изпълнителката на " Пиле ", чието същинско име е Светлана Ражнятович, има присъединяване в една от най-известните нощни заведения.

Етническият сърбин Антич, който на два пъти у нас носи фланелката на " Лукоил Академик " и има и български паспорт, прави всичко допустимо да се покаже в най-хубава светлина пред " Майката на нацията ", както назовават Цеца в родната й Сърбия, и резервира най-хубавите места в нощното заведение за музикалния театър. Шумната компания на Перо, който понастоящем е президент на Македонската баскетболна федерация, е на метри от подиума и певицата няма по какъв начин да не забележи някогашната звезда на НБА тима " Атланта Хоукс ". Купонът траял и зад кулисите, където Антич е извикан за по-интимна среща. Гигантът с растеж 211 см и забележително тегло е впечатлил с обноски и физика 50-годишната едрогърда брюнетка, която е поискала да се видят и повторно. Разведеният преди 3 година популярен първенец под обръчите е без съществено гадже и незабавно поддава на поканата за сантиментална вечеря в Белград, макар че Цеца е съвсем десетилетие по-възрастна от него. 
 Брадатият колос и едрогърдата брюнетка са в плен на любовни пристрастености Брадатият колос и едрогърдата брюнетка са в плен на любовни пристрастености


Трикратният победител с тимовете на " Олимпиакос " и " Фенербахче " в най-престижното баскетболно клубно съревнование Евролигата, зарязва всичките си персонални и професионални отговорности и още идващия уикенд е в сръбската столица. Перо е наясно, че на Цеца, която е сексуален идеал на милиони балканци, не се отхвърля и втори късмет няма да има. Вечерята на свещи очевидно минава суперуспешно, тъй като Антич употребява всяка опция да пътува до сръбската столица, мълви клюката в Скопие. Уж отива за осъществяване на служебни задания, само че никой в Белград не го вижда нито в баскетболните зали, нито в локалната баскет федерация. Макар мощно влюбени и необвързани, Перо и Цеца настойчиво крият връзката си през цялото лято. И на най-близките си не издават къде ще вървят дружно на море, с цел да няма приключване на информация към таблоидите.

Осъзнават, че са извънредно известни лица с милиони почитатели и пресата няма да ги остави умерено, в случай че обществено огласят интимните си връзки. Страстите им обаче не могат да бъдат скрити и македонските публицисти разкриват любовната им спекулация. Някои от изданията дори загатват, че в близко бъдеще може да се чака и минаване под венчилото, което ще бъде второ и за двамата.

" Не е правилно. Не сме гаджета с Цеца. Това са просташки злословия - отхвърля Антич пред публицисти. - От всичко написано и оповестено по вестниците и уеб страниците истина е единствено, че съм влюбен, само че не в нея, а в друга жена ", добавя 41-годишният татуиран мачо с бръсната глава и гъста брада. Той обаче не отхвърля, че се познава с родената през 1973 година в село Житораджа до Ниш певица, като добавя, че запознанството е станало точно в скопската дискотека през март.

Секси баба Цеца, която има двама внуци от сина си Велко, отхвърля коментар по тематиката. Изпълнителката на " Трепни " внимателно отклонява вниманието на пресата към персоналния й живот и нито удостоверява, нито отхвърля, че в живота й още веднъж има огромна обич и това е ексбаскетболиста Перо Антич. 
 И на 50 година Цеца е изпепеляващо красива и засенчва доста от по-младите миски И на 50 година Цеца е изпепеляващо красива и засенчва доста от по-младите миски


КОЙ Е ПЕРО АНТИЧ?

Гигантът с впечатляваща физика е единственият представител на своята страна, играл в НБА.

В продължение на два сезона (2013-2015) могъщият крилен център пази цветовете на неугледните по това време „ ястреби “ от Атланта. Изявите му на терена не са впечатляващи и Антич играе малко минути. За сметка на показаното под обръчите Перо се изявява като водач в разгулен изцепки с част от съотборниците му. Грамадният баскетболист дори е задържан за сбиване в бар, само че клубът му го отръвава от лапите на правосъдието само с парична санкция, вместо престоя зад решетките. По време на престоя си в Щатите Перо е без жена си Ружица и трите им деца. Ученическата му обич и законна брачна половинка избира да останат в Скопие, тъй като още тогава бракът им е пред разпад. Одиесята на Антич по баскетболните терени продължава в Инстабул, където в интервала 2015-2017 година е част от шампионския състав на „ Фенербахче “. В един от най-обичаните турски тимове той има непокътнато място, а с изявите си оказва помощ на „ фенерите “ да спечелят първата и единствена към този момент купа „ Шампион на Европа “.

И в мегаполиса на два континента Перо е без жена си Ружица.  След още един сезон в белградска „ Цървена звезда “ се пенсионира като деен играч и се връща в Скопие, където подава документи за бракоразвод. Официалната му разлъка с Ружица, която е обикновена жена от простолюдието, става през 2020 година, като няколко месеца преди този момент Перо е определен за най-високия пост в македонския баскет – президент на федерацията. Тогава стартират и забежките му с няколко златотърсачки, за които пресата драговолно написа. Единствената хубавица, която успява да задържи Антич повече от няколко седмици до себе си е манекенката Катарина Ивановска. Наточената брюнетка споделя постелята на Перо до март, когато много по-опитната и известна от нея Цеца Величкович я заменя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР