Горещата лятна политическа обстановка ... въобще не е гореща. Тривиална,

...
Горещата лятна политическа обстановка ... въобще не е гореща. Тривиална,
Коментари Харесай

Искра Михайлова: Докато избирателите търсят зрелища - ще получават това, вместо политика

" Горещата лятна политическа конюнктура... изобщо не е гореща. Тривиална, да не кажа банална е.

Докато гласоподавателите гледат, четат и най-много търсят и се интересуват повече от зрелища вместо от политика, ще получават това - главно зрелища, вместо политика. Търсенето дефинира предлагането, нали по този начин беше. Това е в основите на пропагандната мрежа на т.нар " жълтопаветни " медии и други лобистки медии, обслужващи политическото статукво, било то и маскирано като нещо сякаш ново (пр. ДБ). Колко е ново... На това може да се хване някой роден предишния петък или интересуващ се от политиката в България от този момент. Това имаме от една страна.

От друга имаме някакви спечелили (пр. ИТН)... Когато една партия без структури би трябвало да попълни държавни позиции/да реди кабинет, вероятността там (случайно) да попаднат хора на задкулисието посредством рекомендации от едно или друго място е голяма. Хора, които не са номинирани и избирани от партийни структури, непознати даже за личните си съидейници (членове на въпросната партия), " назначени " еднолично. Историята познава такива случаи. И то напълно близката наша политическа история ",, общински консултант от групата на Възраждане в Стара Загора.

" От последваща страна ГЕРБ/БСП, драпащи със зъби и нокти да се запазят и стабилизират. Движение за права и свободи - безконечният съвършен стратегически състезател, в идеални взаимоотношения с всички, тъкмо каквито им трябват.
 Паунова: Подкрепа се чака в една минетка от соросоидни политици и такива, на които им е време за бенефис, по този начин ли? Паунова: Подкрепа се чака в една " минетка " от " соросоидни политици " и такива, на които им е време за бенефис, по този начин ли?
" По обстоятелствата: Момчил Иванов приказва за " соросоидни политици " и " майкопродавци " Тошко Йорданов писал в затворен Туитър профил за " минетк...

Това не е горещо, не е забавно. Друго е. Но няма да го квалифицирам аз. Всеки може да го направи за себе си.

Извън " играта " имало 3 субекта, споделят в медиите, само че те настойчиво били на вратата на " шоуто ". В противоположен ред:

1.Свръх компрометираните лъжепатриоти на ВМРО-БНД, на които ролята иззеха старите " сини артисти ".

2. Един остарял нарушител от времето на Г13 (забравих името на партията му).

3.Възраждане - най-голямата извънпарламентарна партия в България.
 Дайнов: Предателството на Има Такъв Народ към идеята на същинската смяна е извънредно Дайнов: Предателството на Има Такъв Народ към идеята на същинската смяна е извънредно
" Така... След утринната злополука с изявлението на Петър Илиев беше явно, че Има Такъв Народ ще би трябвало да влезнат в режим на ограничение на щ...

Кое е горещото в тази обстановка? Всички в Народното събрание и 2 отвън него са обърнати в една посока. Отдавна. Щеше да е забавно в Народно събрание да има някой инакомислещ за спор. Тогава можеше и да се приказва за смяна. Сега има единствено битка кой къде да " седне ". Посоката е ясна. Същата като до в този момент.

Само един друг състезател може да пренареди цялото игрално поле и да смени разпоредбите на играта даже. Но подобен, в актуалната партия, няма. Може би в идната.

Това е моят прочит. Нищо ново, нищо друго.

---

Автентичните политически организации се развиват поредно, постепенно (нямат никакви обичаи у нас). Те построяват структури и се учат всеки ден дружно с хората си. Променят се със състава си. Използват вътрешни органи за ръководство - групови, които взимат мнение от всички членове на организациятя при образуване на партийни политики и решения. Познават се добре и знаят опциите на всеки собствен член, а не четат CV-та в последния миг (напудрени или постни).
 Слави Трифонов: Ако партиите на митинга не гласоподават държавното управление ни, това е изменничество Слави Трифонов: Ако партиите на митинга не гласоподават държавното управление ни, това е изменничество
" Подкрепата от по този начин наречените „ партии на митинга “ към държавното управление на „ ИТН “ е повече от разумна...

Всеки назначавал фрагменти, знае че CV-то не постоянно дава отговор на упованията за практическата реализация и че човешкия фактор играе голяма роля в оправянето с работата. Те нямат свои медии, а се борят за самостоятелна медийна среда за всички. Те не " козируват " на никого отвън границите на страната си или вътре в нея поради дебели портфейли. Те вършат разлика сред Държава и държавно ръководство. Те не робуват на пропагандни клишета. Не се обвързват с " неправителствени " организации, артикул на непознати държавни управления.

В тях няма месии, а хора като всички нас. Колко непривлекателно, нали. Нещо като да се довериш на себе си, да повярваш в себе си, да повярваш, че можеш и от теб зависи. Ужас!

Автентичната българска политическа организация има вяра и знае, че България може да бъде свободна, самостоятелна, обединена и благоденстваща страна.

Още по-голям смут!

И тъй наречените "

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР