Гореща филмова новина обяви Райън Рейнолдс в социалните мрежи -

...
Гореща филмова новина обяви Райън Рейнолдс в социалните мрежи -
Коментари Харесай

Хю Джакман се завръща като Върколака в „Дедпул 3“

Гореща кино вест разгласи Райън Рейнолдс в обществените мрежи - още веднъж ще гледаме Хю Джакман като Върколака в Deadpool 3! Продукцията е с премиерна дата 6 септември 2024 година

„ Здравейте всички, извънредно сме тъжни, че пропуснахме  (бел.ред. ревю проведено от формалния фенклуб на Disney, което се организира на всеки 2 години), само че работим доста интензивно върху идващия филм за Deadpool от много време “, споделя Рейнолдс във видеото. Актьорът споделя за предизвикването всяка последваща серия да е неповторима и друга и споделя, че от екипа имат концепция.
 Сблъсъци и митинги против мобилизацията 26 септ 2022 | Над 100 протестиращи бяха арестувани по време на анти-правителствен митинг в Махачкала, Дагестан, заяви правозащитната...
Точно в този миг на назад във времето минава Хю Джакмън.„ Хей, Хю, искаш ли да играеш Върколака още един път? ”,  пита Рейнолдс.

„ Да, несъмнено, Райън “, дава отговор Джакмън и се насочва към горния етаж.

 

Hard keeping my mouth sewn shut about this one.
— Ryan Reynolds (@VancityReynolds)
 

Шон Леви режисира Deadpool 3. Поредицата официално се причисли към кинематографичната галактика на след закупуването на от. Рет Рийз и Пол Верник, създатели на първите два кино лентата за Дедпул, са написали сюжета и за третия.

Последният път, когато почитателите на X-Men видяха Джакман като Върколак, беше през 2016 година в „ Логан “, режисиран от Джеймс Манголд. Той умря в края на кино лентата и Джакман неведнъж заявяваше по-късно, че това е неговата лебедова ария в тази роля.

Така че не е ясно по какъв начин той още веднъж ще се появи в Deadpool 3. Но както президентът на Marvel Studios Кевин Фейдж неотдавна сподели пред  – „ Всичко е допустимо в мултивселената “.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР