Гореща блондинка и в същото време учителка с прякор "Клубничка

...
Гореща блондинка и в същото време учителка с прякор "Клубничка
Коментари Харесай

Едрогърда детска учителка прави фурор в мрежата със секси СНИМКИ 18+

Гореща русокоска и в това време учителка с прякор "Клубничка Лиза " притегля голям брой почитатели в интернет, като разгласява много палави фотографии. Красавицата от Русия се демонстрира в откровени пози, показва недвусмислени жестове и постоянно се хвали с обилен бюст, осведомят международните издания.

Почти 1,4 милиона клиенти са привлечени от атрактивния външен тип и изключителната искреност в два акаунта в Instagram. Привлекателната педагожка е почнала да превзема и Tiktok, където в този момент има 19 хиляди почитатели.



Но с тази платформа, съгласно думите на блогърката, тя има по-малък шанс, тъй като това е към този момент нейната осма страница. Блондинката от време на време е блокирана за разпространяване на полово наличие.



На фрагментите от горещите фотографии и видеа Лиза танцува предизвикателно, непристойно ближе продълговати предмети, опипва и демонстрира гърдите си и измисля още доста способи да забавлява себе си и публиката.



Във всичко това обаче има един колорит. На страницата си момичето, родено в съветския град Сафонов, е показало, че е начална учителка в Смоленск. Девойката твърди, че е приключила училищен лицей. Но наподобява е намерила в обществените мрежи нови "ученици ", на които тя очевидно преподава не съгласно учебната методика.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР