Горещ пясък, солени целувки, опияняващи свежи коктейли – плажното парти

...
Горещ пясък, солени целувки, опияняващи свежи коктейли – плажното парти
Коментари Харесай

Какво да облечем за партито на плажа

Горещ пясък, солени целувки, опияняващи свежи коктейли – плажното празненство е всичко, от което се нуждаете за незабравима отмора на морето. Как обаче да блеснете на него и да покажете хубостта си? Облеклото е значимо даже при танци върху влажния пясък.

Какво да облечете за празненството?

Важно е облеклото да е изискан и да акцентира хубостта ви. Неуместно е да се появите с дълга бална рокля, бански, дънки, плажно облекло или джапанки. Плажното вечерно празненство изисква специфичен тоалет. Най-подходящи за задачата са:
Свободна бяла или светла рокля с тънки презрамки
          Тя основава чувство за независимост, дързост и акцентира красивите рамена и загара ви. Обемът на роклята прикрива несъвършенствата на фигурата и дава опция да я съчетаете с равни сандали.
Къси панталони и топ
          Изберете първокласен деним, богат на цветове, бродерии и детайли. Съчетайте го със сандали в римски жанр и топ, подчертаващ тена ви. Моделите с гол тил или голи рамена са идеални за плажното празненство.
Шарена рокля, последваща извивките на тялото ви
          Изработена от мека и еластична материя, къса или дълга, тя следва тялото ви. Търсете закачливи и пъстри принтове, дантела, макарме. Цветя, морски претекстове и моряшко райе са топ избор. Съчетайте я със сандали на платформа за повече височина и по-стройна фигура.
Бродирани ръчно направени модели, украсени с дантела
         Бохо стилът е вълнуващ и с него няма да останете незабелязана. Моделите са свободни, с едри дантели, от които прозира тялото ви, само че с задоволително размер за независимост и дързост. Изключително стилни и първокласни, те ще ви създадат звездата на лятното празненство.
Широки панталони и пай топ
          Безспорно комфортна и привлекателна композиция. Прикрива недостатъци в долната част на тялото. Изисква плосък стомах поради късия топ. Ако вашият не е подобен, просто потърсете панталони с висока талия. И внимавайте за материите – те би трябвало да са естествени – лен, памук. Никакъв искра. Всичко би трябвало да е оптимално опростено.
Дълга пола и топ
          Дългите поли са магията на морското празненство. Свободни и даващи чувство за безкрайна фиеста, те се съчетават напълно както с стеснен потник или пай топ, по този начин и с дънково или кожено яке. Отново правилото е да са от естествени материи и решени в летни десени. Пайетите, лъскавите материи и изкуствените такива не са за плажното празненство.

Какво да вършим с косите за плажното празненство?

Свободно пуснати, леки талази, повърхностно сплетени плитки или разрошени кокове са идеалното допълнение към празненство визията. Никакви стилизанти и нагласени прически. Чарът на визията на лятното прати е с основна дума – изискан и немарливост.

Избор на бижута за плажното празненство

Цветни, шарени, направени от пластмаса, кожа и морски детайли – това са подобаващите бижута. Оставете скъпите метали у дома и украсете деколтето си с наниз от миди. Красиво, просто и отлично.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР