Горанов обясни, че от изнесената информация не е съгласен само

...
Горанов обясни, че от изнесената информация не е съгласен само
Коментари Харесай

Министър Владислав Горанов Проговори За Мега-Апартамента, В Който Живее!

Горанов изясни, че от изнесената информация не е склонен единствено с това, че парцелът е обвързван с Домусчиеви.

" Този апартамент ми е възложен през 2012 година за прилагане от непосредствен мой родственик - кръстник на двете ми деца и на мен. Но ще спра дотук. Позволете ми да запазя и аз някакво персонално пространство ", изясни Горанов във връзка инспекцията и не пожела да каже кой е кръстникът му.

Финансовият министър обаче акцентира, че в случай че антикорупционният орган изиска от него да разкрие на кого е парцела - ще го направи, тъй като е задължен по закон.

По думите на Горанов кръстникът му в никакъв случай не се е възползвал от обществени финанси. " Затова съм решил, че няма спор на ползи ", добави той.

" Повод за инспекцията и информацията в общественото пространство е моята декларация. Тоест аз персонално, през април, съм заявявам обстоятелства и условия, които естествено - могат да бъда тествани. Декларирал съм и използването на този парцел с ясното схващане, че съгласно моите оценки това не е спор на ползи ", сподели Горанов, написа офнюз.бг.

Министърът изясни, че не знае за какво тематиката излиза на дневен ред в този момент в случай, че не е загадка къде живее от 2012 година насам. Добави, че не знае дали от тематиката се търси политическа конспирация. Гованов изясни, че в случай че е имал терзания е нямало да заявява тази информация.

" Аз можех да посоча погрешни данни, само че за мен постоянно истината и спазването на закона са били преди всичко ", добави той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР