Google официално стартира приложението Nearby Share за Windows. Това е

...
Google официално стартира приложението Nearby Share за Windows. Това е
Коментари Харесай

Google официално представи Nearby Share за Windows

Гугъл публично започва приложението Nearby Share за Windows. Това е инструмент, сходен на AirDrop, който дава опция за елементарно прекачване на данни сред компютъра и мобилно устройство с Android. От месец март тази година Nearby Share се оферираше като бета версия и единствено в някои страни. След това достъпът до нея бе отворен за целия свят, а в този момент към този момент е налице и стабилната версия. Интернет колосът споделя, че бета версията на Nearby Share е изтеглена 1,7 милиона пъти.

Функционалността Nearby Share е вградена в Android от няколко години и бе налична единствено за мобилни устройства. Тя работи посредством свързване към локалната мрежа, което значи, че не се нуждаете от интернет, с цел да споделяте файлове. В същото време скоростта на предаване на данни е доста по-висока от прехвърлянето посредством Bluetooth. Според компанията Nearby Share е получила обилни усъвършенствания във връзка с оптимизацията, както и някои нововъведения. Потребителите към този момент могат да преглеждат трансферираните изображения в панела с вести и да виждат оставащото почти време за прекачване на файла.

Гугъл също по този начин работи с някои производители на компютри за предварителното инсталиране на функционалността Nearby Share на техните Windows компютри. Приложението Nearby Share за Windows може да бъде изтеглено от формалния уеб уебсайт на Гугъл.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР