Google обяви пускането на нови инструменти, базирани на генеративни невронни

...
Google обяви пускането на нови инструменти, базирани на генеративни невронни
Коментари Харесай

Google пусна AI, който ще помогне на рекламодателите да създават заглавия, описания и изображения на продукти

Гугъл разгласи стартирането на нови принадлежности, основани на генеративни невронни мрежи, ориентирани към рекламодателите. Те са предопределени да основават заглавия, описания и изображения на артикули в рекламните детайли, които се демонстрират дружно със поръчките за търсене.

ИТ-гигантът е уверен, че новите AI-инструменти ще могат да се употребяват освен от рекламните организации, само че и от предприятията, които нямат личен креативен личен състав. Използвайки къси текстови подкани, потребителите могат да сортират текст и съпътстващи изображения, генерирани от невронни мрежи, до момента в който намерят нещо уместно за рекламиране на техните артикули. Гугъл също по този начин увери, че в никакъв случай няма да бъдат генерирани две идентични изображения, което ще помогне да се избегнат обстановки, при които разнообразни компании популяризират своите артикули, употребявайки едно и също изображение.

Генераторът на рекламите малко по малко е предопределен за „ Кампании с най-хубава успеваемост “, налични в рекламната платформа на Гугъл. С помощта на генератора можете да генерирате рекламни известия, които да се слагат на разнообразни места, в това число и в резултатите от търсенето.

В допълнение към това, потребителите имат достъп до логаритъм за редактиране на изображенията, който във връзка с опциите, повтаря Magic Editor, появил се в новите смарт телефони Pixel 8. Редакторът може да се употребява за смяна на изображенията, които съпровождат рекламите. В този случай не е належащо изцяло да променяте изображението, а вместо това можете да коригирате обособените му детайли, с цел да получите в последна сметка обновената картинка.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР