Google обяви добавянето на редица нови функции в Google Drive,

...
Google обяви добавянето на редица нови функции в Google Drive,
Коментари Харесай

В Google Drive се появиха нови възможности за Microsoft Office потребителите

Google разгласи прибавянето на редица нови функционалности в Гугъл Drive, предопределени на първо място за потребителите, употребяващи Microsoft Office. Сред главните нововъведения е опцията за взаимна работа върху документите и прибавянето на мнения.
Досега, за прибавянето на коментар в документ на Microsoft Office , записани в Гугъл Диск , се постановяваше потребителите да го обръщат към Гугъл Docs . Сега това не е належащо: прибавянето на мнения и напомняния, нови задания и упълномощените хора, може да стане непосредствено от панела за прелиминарен обзор на Гугъл Drive.



Освен това, потребителите които работят взаимно върху документите, не е належащо да употребяват G Suite за достъп до новите функционалности. Те виждат всички мнения още с отварянето на Microsoft Office документа и могат да дават отговор непосредствено от него.

Новата функционалност за мненията работи освен в Microsoft Office файловете, само че и в PDF документите и изображенията.

Да си напомним, че през 2015 година Гугъл показа плъгин, който даваше опция за редактирането на Word, Excel и PowerPoint документите, записани в Гугъл Disk, непосредствено от Microsoft Office.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР