Google Lens, визуалната търсачка, която може да разпознава обекти в

...
Google Lens, визуалната търсачка, която може да разпознава обекти в
Коментари Харесай

Полезната, но неизползвана Google Lens вече е достъпна за всички

Гугъл Lens, образната търсачка, която може да разпознава обекти в фотосите, да сканира визитни картички и куп други неща, към този момент е налична за всички консуматори на Гугъл Photos за Android.

Това отбелязва идната значима крачка в интеграцията на Гугъл Lens, откакто до момента платформата бе налична единствено за притежателите на най-новите Pixel телефони. Там тя бе внедрена в Гугъл Assistant, само че тази функционалност към момента не се предлага на останалите Android телефони.

Гугъл дава обещание, че Lens в Гугъл Photos ще стане налична и за iOS консуматори „скоро“, само че не се ангажира с съответна дата.

Гугъл Lens може да бъде както потребна, по този начин и да не оказва помощ изключително. Когато работи, тя в действителност работи добре. Фактът, че може да ви покаже спомагателна информация за обекти като работно време да вземем за пример, е полезен; същото се отнася и за сканирането на визитките. Друг е въпросът, че едното може да извършите с Гугъл Maps, а LinkedIn бързо заменя другото. Вероятно по-широката досегаемост на функционалността в този момент към този момент ще я направи и малко по-видима и употребена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР