Google добави поддръжка на Apple Music в гласовия асистент Google

...
Google добави поддръжка на Apple Music в гласовия асистент Google
Коментари Харесай

Google Assistant вече поддържа Apple Music

Гугъл добави поддръжка на Apple Music в гласовия помощник Гугъл Assistant. Сега с него можете да управлявате възпроизвеждането на музиката от стрийминговата услуга на Apple.

Apple постоянно е подложена на критика за това, че лимитира опциите на гласовите асистенти от компании на трети страни. Въпреки това, новите функционалности с интегрираните систематични услуги въпреки всичко се появяват.

Сега в настройките на Гугъл Assistant може да се свърже Apple Music, след което ще се появи опция за промяна на песните и търсене на обичаните тракове благодарение на гласовия асистент.



По този метод, може да се включи всяка ария, закупена от iTunes или намираща се в библиотеката на Apple Music. Гласовият асистент не поддържа лични радиостанции и Beats 1.

Услугата Apple Music беше показана по време на WWDC 2015. Дълго време тя работи единствено с устройствата на Apple. По-късно, тя мигрира и в Android. След стартирането на iOS 11, разработчиците получиха и API за свързване на своите приложения към музикалните сбирки на iTunes и Apple.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР