Gong.bgРуснакът Даниил Медведев призна, че по никакъв начин не е

...
Gong.bgРуснакът Даниил Медведев призна, че по никакъв начин не е
Коментари Харесай

Финалистът Медведев: Не вярвам, че съм на финал

Gong.bg

Руснакът Даниил Медведев призна, че по никакъв метод не е очаквал да стигне до финалния мач на US Open 2019. Поставеният под №5 Медведев акцентира, че този път няма да чете изказванията на медиите, откакто би трябвало да се концентрира изцяло върху идния за него край.

„ Не чаках да печеля в три сета, защото това се случва за повторно за мен в шампионата – на край съм. Трябва да призная, че не чаках толкоз положително показване в Ню Йорк от себе си. Пълна полуда е този шампионат. Ако някой ми беше споделил преди първия кръг, че ще получа крамп и ще продължа напред, стигайки до финала, победил Стан Вавринка, нямаше да му допускам. Очаквах да се върна у дома, само че в последна сметка съм тук. Благодарение на вас, другари, ще бъда на финала в неделя – благополучен съм ”, разяснява Медведев на корта.

„ Не знам дали ще мога да прочета всички медии в идващите часове. Обичам да чета какво са писали, само че и да се развъртвам и да бъда по-добър тенисист и човек. Сега не би трябвало да чета какво ще бъде написано. Ще виждам втория полуфинал с пуканки, както всички останали, ще бъде огромен мач ”, приключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР