Голямо сърце има Бойко Кръстанов. Обичаният актьор е силно разтревожен

...
Голямо сърце има Бойко Кръстанов. Обичаният актьор е силно разтревожен
Коментари Харесай

Бойко Кръстанов дарява пари за Украйна! Актьорът събира средства за бедстващите

Голямо сърце има Бойко Кръстанов . Обичаният артист е мощно угрижен от протичащото се е Украйна и желае да помогне. Звездата от „ Съни бийч “ пуска вход свободен за моноспектакъла си „ Всички страхотни неща “, а феновете ще могат да дарят средства за Украйна. Самият Бойко също се присъединил с помощи за потърпевшите от войната.

„ Представлението на „ Всички страхотни неща “ на 7 март ще бъде „ на шапка “. На място ще има доброволци, посредством които можете да извършите парични дарения. Събраните средства ще бъдат предоставени на български Червен кръст в поддръжка на потърпевшите от спора в Украйна. Закупилите билети при предпочитание да  да дарят автоматизирано изхарчената сума на цената на билета “, изясни Кръстанов.

Бойко не за пръв път взе участие в благотворителна акция. В последните години той оказва помощ на домове за деца и възрастни хора. Освен това артистът дружно с още двама души избавиха преди време удавник край морето.

Неговият сътрудник Влади Въргала също се включва в благотворителна самодейност. Само че той ще избавя... Левски “. Въргала е един от най-емблематичните почитатели на „ синия “ клуб. Актьорът ще играе зрелище, а приходите ще отидат напълно за столичния гранд, който не е в положително финансово положение. Представлението „ Мемоарите на един Въргал (Левскар) “ ще се играе през днешния ден, 3 март, от 19:14 часа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР