Голямо количество наркотици беше задържано при акция на полицията във

...
Голямо количество наркотици беше задържано при акция на полицията във
Коментари Харесай

Иззеха голямо количество наркотици при акция във Варна

Голямо количество опиати беше арестувано при акция на полицията във Варна. Това разгласи шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи старши комисар Андрей Ангелов, представен от Българска телеграфна агенция.

Той разясни, че интервенцията се е провела на 4 декември. По думите му след малко гонене е било арестувано лице, което не се е подчинило на полицейски сигнали. Задържаният е оказал опозиция и това е принудило служителите на реда да употребяват физическа мощ и стоп патрони.

Ангелов уточни, че при осъществяването на персонален обиск на задържания, у него са открити единични дози кокаин и таблетки екстази. В автомобилът му пък е открит 1 кг марихуана.

При последвалото претършуване на адрес били открити огромни количества опиати. Иззети са осем кг марихуана, половин кг кокаин, един кг амфетамин, над 200 таблетки, електронни везни, пет пълнителя за електронни цигари, съдържащи тетрахидрокарабинол, както и към 7900 лв.. При второ претършуване в Добрич на адрес, обвързван със арестувания, са открити и конфискувани 800 грама марихуана, както и 500 грама амфетамин.

Задържаният е престъпно проявен. Той е остарял познайник на полицията. Осъждан е. Предстои прокуратурата да му повдигне обвиняване.

По време на претърсванията на място пристигнала жена, която живеела на фамилни начела с задържания. Тя се държала нападателно по отношение на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Направеният й полеви наркотест реагирал позитивно на всички типове дрога . Жената е арестувана.
 Министерство на вътрешните работи пипна в крачка наркодилър с двама клиенти във Варна
Министерство на вътрешните работи пипна в крачка наркодилър с двама клиенти във Варна

Полицаите намерили в жилището му три типа дрога
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР