Голямо европейско турне ще предшества премиерата на В Сърцето на

...
Голямо европейско турне ще предшества премиерата на В Сърцето на
Коментари Харесай

Александър Сано: Филмът „В Сърцето на Машината“ ще ви окрили

Голямо европейско турне ще предшества премиерата на „ В Сърцето на Машината “. Филмът на режисьора Мартин Макариев ще бъде показан предпремиерно в над 20 града в Германия, Англия, Шотландия, Ирландия и Франция, като на прожекциите ще участва част от екипа и актьорите.

Европейската обиколка започва на 3 февруари от Хамбург и ще продължи цялостен месец, преминавайки през Бремен, Мюнстер, Саутхемптън Нюкасъл, Париж, Кьолн, Манхайм, Карлсруе, Франкфурт, Лондон, Нюрнберг, Щутгарт, Кеймбридж, Манчестър, Бирмингам, Дъблин, Глазгоу, Лийдс и Единбург.

„ В Сърцето на Машината “ наблюдава историята на група пандизчии, които работят в " Кремиковци ". Обединени са от невероятна случайност, която ще се окаже съдбовна за всеки един от тях. Сценарият е въодушевен от  действителни събития , случили се у нас в края на 70-те години.

На Александър Сано партнират редица одобрени артисти като Христо Шопов, Ивайло Христов, Юлиан Вергов, Христо Петков, Стоян Дойчев, Владимир Зомбори, Валери Йорданов и Башар Рахал. Ключово присъединяване взима също македонската театрална и кино звезда Игор Ангелов.

Оператор е Андрей Андреев, сюжетът е на Борислав Захариев, а музиката е на Виктор Стоянов.

Премиерата в България се чака напролет на 2022 .

Лентата получи наградата Златна роза за  Най-добър нов български филм  във Варна.

С Александър Сано беседва Катя Василева.

Снимките са от.



Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР