Голямата звезда на ЦСКА безспорно е Тобиас Хайнц. В началото

...
Голямата звезда на ЦСКА безспорно е Тобиас Хайнц. В началото
Коментари Харесай

Тоби Хайнц: Играем все по-добре и можем да станем шампиони

Голямата звезда на ЦСКА несъмнено е Тобиас Хайнц. В началото на сезона " алените ", водени тогава още от Саша Илич, бяха в сложна обстановка, само че формата на норвежкия вълшебник не спадна и за секунда.

" Разбира се, ЦСКА може да бъде първенец ", са първите думи на 25-годишния футболист пред " Мач телеграф ".

" Сезонът ще бъде дълъг, в този момент към този момент започнахме да играем добре и имаме огромни шансове да вземем купата ", добави Хайнц, вдъхвайки убеденост на " алена " България.
 ЦСКА пусна видео с бурната наслада в съблекалнята след успеха над Локо (Сф)
ЦСКА пусна видео с бурната наслада в съблекалнята след успеха над Локо (Сф)

Вижте видеото

ЦСКА стартира нерешително сезона, само че треньорът Нестор Ел Маестро свърши доста и резултатите стават все по-добри - 4 следващи победи - над Берое с 3:0, над ФК ЦСКА 1948 с 2:0, над Ботев Пд с 2:1 и 2:0 над Локо Сф. С тях " армейците " се изкачиха на 4-ото място с 21 точки, 8 по-малко от водача Локо Пд, като " смърфовете " имат мач повече. Двата отбора играят между тях на " Лаута " в понеделник, като този мач е от голямо значение за борбата за купата като цяло.

Тобиас Хайнц от своя страна е най-постоянният и най-важният състезател на ЦСКА от началото на сезона. До момента той има 12 мача във всички шампионати, в които се е отличил с 3 гола и 3 асистенции. Влиянието му върху тима обаче е доста огромно и не се свежда единствено до сухата статистика.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР