Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар изрази своята тъга

...
Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар изрази своята тъга
Коментари Харесай

Неймар: Натъжавам се, не знам още колко дълго мога да издържа

Голямата звезда на Пари Сен Жермен Неймар изрази своята горест от следващата си травма с обява в Инстаграм. Той подчертава върху грубата игра на противниковите играчи, както и върху отрицателното отношение по собствен адрес.

“Тъгата е огромна, болката е голяма и плачът е непрекъснат. За следващ път би трябвало да спра за малко да се занимавам с това, което обичам най-вече в живота, а точно футбола. Понякога се усещам неловко поради стила си на игра, тъй като, когато дриблирам, непрекъснато ме ритат. Не знам дали казусът е в мен, или в това, което върша на терена... Това в действителност ме натъжава. Твърде доста ме натъжава да чуя състезател, треньор или коментатор да споделя: „ той в действителност би трябвало да бъде наритан “, „ пада, пада “, „ плачльо “, „ хлапе “, „ лигльо “ и така нататък... Честно казано, това ме натъжава и не знам още какъв брой дълго мога да устоя. Просто желая да бъда благополучен, играейки футбол. НИЩО ПОВЕЧЕ”, написа Неймар.

Бразилецът за четвърта поредна година ще прекара февруари в лазарета на своя клуб. Така той сигурно ще пропусне първия мач от 1/8-финалния конфликт с някогашния си тим Барселона в Шампионската лига.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР