Голямата звезда на Аржентина Лионел Меси направи лека тренировка днес,

...
Голямата звезда на Аржентина Лионел Меси направи лека тренировка днес,
Коментари Харесай

Меси с лека индивидуална тренировка, преди мача със Саудитска Арабия

Голямата звезда на Аржентина Лионел Меси направи лека подготовка през днешния ден, настрана от главната група, засилвайки спекулациите на някои почитатели и публицисти, че страда от травма три дни преди първия мач на тима против Саудитска Арабия.

Аржентинците обичайно са едни от любимците на всяко Световно състезание по футбол за купата, само че тази година това важи с още по-голяма мощ поради многото качествени имена във всички линии на играта.

Но " Кларин+, а и други медии в Аржентина, настояват, че оставането му отвън общата група е „ защитна мярка “ и решение за превъзмогването на насъбраната мускулна отмалялост.

Меси, който ще играе на своето пето и последно Световно състезание, не тренира и през вчерашния ден. Той влезе само във фитнеса на Катарския държавен университет, само че не беше самичък, а с някои от другите играчи. Той пропусна мачът на Пари Сен Жермен по-рано този месец, защото ахилесовото му сухожилие се възпали. Но по всичко проличава, че няма заплаха да изтърве срещата със Саудитска Арабия - първа за страната му в Катар.

Останалите два тима в група С на Световното състезание са Мексико и Полша.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР