Голямата ви любов закъснява за срещата си с вас, дали

...
Голямата ви любов закъснява за срещата си с вас, дали
Коментари Харесай

5 необичайни места, на които може да срещнеш голямата любов

Голямата ви обич закъснява за срещата си с вас, дали поради натоварения трафик или поради проблем с навигацията, няма значение. Защо не го улесните като скъсите дистанцията посред ви, безусловно. Как се питате вие? Отговорът на въпроса след малко…

Ако сте посетили всички вероятни питейни заведения в града си, срещнали сте се с всички мъже, с които вашите приятелки са се пробвали да ви сватосат и макар напъните ви не сте намерили принца, то тогава сменете тактиката.

Потърсете го там, където минимум очаквате да ви връхлети любовта , не следващата обаче, а същинската. Списъкът ми с нетипични места включва:

1. Улицата/ автобусната спирка

Разхождайки се се разминавате с чаровно момче, което ви гледа с любознание. Не свеждайте глава, нито се изчервявайте, а просто му се усмихнете. В отговор може да получите същото или пък едно „ Здравей!” за начало.

А що се отнася до отегчителното очакване на спирка – кой би могъл да допусна, че след един въпрос като „ С кой рейс да стигна до центъра? ” може да последва различен като „ Желаете ли да излезем тази вечер? ”

2. Влакът/ рейсът

Пътуването сами ви се коства безпределно? Ами огледайте се за забавен пасажер, който може да ви избави от времевата дупка, в която сте попаднали. Може би и на него му е скучно.

Предложете му от вашите солети и го попитайте на къде се е запътил. По-късно може да обсъждате къде ще ви води идващия уикенд.

3. Киното/ театърът

Прожекцията/ постановката към този момент е завършила, а извън, на стълбите, сияен мъж ви стопира, с цел да ви каже, че имате усмивка, за която би дал всичко, което пожелаете. Дайте му късмет и вижте какво ще излезе.

4. Паркът

Обичате да прекарвате времето си, четейки в парка? Книгата е мотив за диалог, от който се възползват редица необвързани мъже.

Ако пък сте на разходка с кучето си, то мощният му усет може да ви води при специфичния човек, с който евентуално в бъдеще ще се грижите дружно за домашния си любим.

5. Вкъщи

Звучи невероятно, нали? Да, но не! Омръзнало ви е непрекъснато да чувате от околните си по какъв начин любовта няма да потропа на вратата ви сама и по какъв начин би трябвало да излезете на открито, с цел да я намерите. Не е по този начин! И с цел да поддържа тезата си с доказателства давам няколко образеца:

1. Нямате достъп до интернет, уведомили сте доставчика си и ето, че на помощ ви се притичва един страховит мъж, който с изключение на компютърния проблем, може да реши и този със сърцетуптенето ви.

2. Симпатичният ви комшия звъни на вратата , с цел да ви заяви, че ще прави ваучър у тях и би желал да ви предложения. Приемете поканата му и дано любовната фиеста стартира.

3. Излишно е да загатвам и обществените мрежи , в които имате стотици другари, някои, от които може да се трансформира и в „ нещо повече”.

4. Ако къщата ви гори, то ето ви мотив да се запознаете с безстрашния пожарникар , който ще потуши пожара в жилището ви, само че за сметка на това ще възпламени различен в съцето ви. Шегувам се, несъмнено, въпреки да знам, че концепцията да бъдете с мъж в униформа е прекомерно примамлива.

Не се отхвърляйте в случай че първоначално не постигнете стремежи триумф . Мъжът фантазия е някъде там и се чуди, също като вас, по кое време и къде ще ви срещне. Мислете положително и някой прелестен ден ще се окажете в прегръдките на индивида, който ще ви води до олтара.

Източник: Venera.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР