Голямата въпросителна пред новия политически сезон е съдбата на това

...
Голямата въпросителна пред новия политически сезон е съдбата на това
Коментари Харесай

Александър Маринов: Големият въпрос не е колко време ще издържи управлението, а какви последици ще има от него

Голямата въпросителна пред новия политически сезон е ориста на това ексцентрично ръководство. Големият въпрос обаче не е какъв брой време ще издържи ръководството, а какви ще бъдат последствията. Това сподели в ефира на Euronews PrimeTime политологът и някогашен консултант на служебния министър председател Гълъб Донев - проф. Александър Маринов.
Свидетели сме на едни титанични старания да бъдат показани като триумфи неща, които, почтено казано, не могат да бъдат мотив за горделивост. Трябва огромно въображение с цел да се каже, както направи министър-председателят, че сме с цялостен Шенген. Влизането юридически се води по този начин, само че не се знае по кое време ще се случи, а не се знае и дали въобще ще се случи, тъй като има много въпросителни.
Александър Маринов сподели още, че измежду главните въпроси е и какво ще се случи с приемането на страната ни в еврозоната. Всички експерти ясно показват по какъв начин е реализиран този баланс – посредством прекъсване на финансовите и други разноски на страната, сподели още той.

Много е мъчно да се каже по какъв начин ще се развие обстановката с ротацията и това кои министри ще останат на постовете си. Ситуацията обаче е невиждана освен тъй като формулата е странна, а и тъй като в нея вземат участие страни, които се ненавиждат, сподели още политологът.

Целия диалог вижте във видеото. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР