Голямата щерка на Ласкин присъства в края на миналата седмица

...
Голямата щерка на Ласкин присъства в края на миналата седмица
Коментари Харесай

Най-Накрая Истината Лъсна! Ето Какви Са Отношенията Между Бившата На Ласкин И Алекс!

Голямата дъщеря на Ласкин участва в края на предходната седмица на помена му в Карабунар паралелно до мащехата си Сашка и полусестра си София. Трогателният общ брой се организира в неделя в ловната база в Карабунар, а мотивът беше 49-ият рожден ден на без време отишлия си актьор. На събитието участваха стотина от най-близките хора и сътрапезници на Иван, измежду които Димитър Ковачев — Фънки, Юлиян Константинов, Андрей Слабаков и други Лееше се алено вино, а вкусната храна за гостите бе приготвил Ути Бъчваров.

" Ласкин ми беше доста, доста непосредствен. Бяхме състуденти в първи курс на ВИТИЗ, работили сме много дружно, а той пое от мен и Иво Сиромахов и предаването ни в радиото. Лично аз го направих ловджия, вкарах го в тези среди... Беше човек с прелестно възприятие за комизъм. На 10 март щеше да навърши 49 години и по тази причина взехме решение с неговата ловна дружинка да спретнем едно незабравимо празненство за ЧРД ", разяснява кулинар №1 на Българска национална телевизия.

Васко да Гама си отиде от този свят на 6 януари, откакто години наред не жалеше черния си дроб и го товареше с преработката на големи количества алкохол. През 2018-а той лежа няколко пъти по клиники поради цирозата си, като най-тежките му рецесии бяха през есента и при започване на зимата.

Месеците септември и октомври Иван прекара във Втора градска, където съумяха да го позакрепят, само че скоро след изписването си още веднъж се утежни и отново беше приет в болница. През декември Иван бе десетина дни пациент на " Пирогов ", а точно на Коледа го настаниха във ВМА. Във Военномедицинска академия дефинираха положението му като извънредно обезпокоително и сложиха актьора в изкуствена кома, с цел да дадат опция на организма му да се стабилизира. Подобрение обаче не настъпи и се стигна до летален излаз.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР