Голямата мултинационална корпорация за търговия на дребно Walmart Inc. се

...
Голямата мултинационална корпорация за търговия на дребно Walmart Inc. се
Коментари Харесай

Задълбочаване на сътрудничеството между Walmart и Microsoft с цел по-успешно конкуриране с Amazon.com



Голямата мултинационална корпорация за търговия на дребно Walmart Inc. се споразумя да да употребява така наречен " облачна " технология на Microsoft Corp. за поддържане на функционалности, които могат да включват логаритми за закупуване и шерване с обособените търговци на данни за продажбите, обявиха двете компании, задълбочавайки по този метод партньорството сред двата най-могъщи съперника на Amazon.com Inc., оповестява " Уолстрийт джърнъл ".

Петгодишната договорка ще бъде оповестена публично по-късно във вторник, като съдействието сред двете мултинационални компании в региона на облачните технологии ще ги трансформира в най-големият съперник в търговията на дребно на колоса Amazon.com.

Трябва да се има поради, че облачната технология е модел, който прави вероятен мрежовия достъп до споделени запаси като интернет мрежи, сървъри, складове за масиви от данни и софтуерни приложения с минимално присъединяване или ръководство от доставчика на услугата.

Сделката ще даде на компанията Walmart цялостният обсег на решения в региона на облачната технология на Microsoft, в това число приложенията Microsoft Azure и Microsoft 365, което ще разреши на клиентите на огромната верига магазини да пазарят по-бързо и по-лесно.

Чрез това съглашение Walmart ще се стреми да се отбрани по-успешно от упоритостите на Amazon в търговията на дребно и от нейната експертиза по повод обработката на данни, като в това време компанията ще успее да увеличи своето онлайн наличие.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР