Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена Ангелова, претърпя

...
Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена Ангелова, претърпя
Коментари Харесай

Голямата любов на Слави Трифонов претърпя пълен провал. Ето докъде я докара

Голямата обич на Слави Трифонов – красивата Магдалена Ангелова, претърпя цялостен неуспех в кариерата си на психолог и фамилен терапевт.
Блондинката, която единствено допреди година бе канена във всяко второ тв предаване като потенциал в региона си, през днешния ден към този момент не се занимава с клинична психогия. Сайтът Интриги.бг разкри, че Маги е почнала работа като елементарен осигурителен сътрудник.

Дълги години Магдалена имаше сполучлива специалност и бе почитам психолог освен в своите среди, само че и в медийните. Красивата русокоска водеше лично предаване и постоянно бе канена в рейтингови малките екрани като добър експерт в региона. Ангелова имаше и личен уебсайт, в който с изключение на потребни препоръки, оферираше и платени курсове за справяне с разнообразни проблеми.
Към днешна дата всичко това е надълбоко заровено в предишното. Сайтът не действа заради прекъсване на заплащанията за домейн. Ютуб каналът й е в застой към този момент повече от година, а в малкия екран никой не се сеща да я предложения като посетител.
Според осведомени през последните години Маги изпитвала съществени усложнения да се устоя единствено посредством курсовете си по логика на психиката. Откакто се раздели с мъжа си Елисавет Ътов преди 4 години, тя мъчно успявала да покрива сама разноските си. В медийните среди настойчиво се шушука, че с цел да я избави от мизерията, Слави й предложил много апетитна позиция в малкия екран си „ 7/8 “, само че Маги отказала.
В последна сметка се принудила да зареже недоходоносната кариера на психолог и да стартира работа като осигурителен сътрудник на месечна твърда заплата. Възнагражденията и там надалеч не са високи, само че най-малко успявала да покрие главните си потребности.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР