Голямата лъжа на Сашка Васева лъсна в пълния си блясък.

...
Голямата лъжа на Сашка Васева лъсна в пълния си блясък.
Коментари Харесай

Бомба! Лъсна Голямата Лъжа На Сашка Васева! Охраната На Слави Трифонов На Крак, Случи Се Немислимото!

Голямата неистина на Сашка Васева лъсна в цялостния си искра. Изпълнителката непрекъснато разяснява във формата, че децата й са в деликатна възраст и са доста чувствителни. Тя даже отхвърли да взе участие в няколко задачи, заявявайки че го прави поради децата си, защото не желае по-късно съучениците им да се им се подиграват.

Изпълнителката нееднократно показа във формата, че най-вече се тормози от реакцията на сина си Христо-Никола, който е в деликатна възраст й е извънредно свенлив.

Но истината няма нищо общо с изказванията на звездата. Наследникът й е на 18 години и е всичко друго, само че не и свенлив, написа Хот сцена, базирайки се на „ Галерия “.

Христо-Никола от години работи за известна фешън организация. Преди време той избухна в обществената мрежа и захапа остро Слави Трифонов. Повод за гнева на младежа станаха изявленията на шоумена по адрес на изпълнителката.



Наследникът й скочи на учиндолеца, заявявайки че той е човек с комплекси и просто си прави пи ар на гърба на майка му.

Синът на Сашка Васева посъветва Слави Трифонов да престане с това, тъй като има хора, които могат да разкрият неговите комплекси и това няма да се отрази по никакъв начин добре на мъжкото му его, написа Хот сцена.

Изданието си спести цитирането на цялата дрънканица от страна на Христо-Никола поради употребяваните от него нецензурни думи.

Дъщерята на Сашка Васева – Христина-Елена също не е с толкоз нежна душeвност, както майка й я показва. Момиченцето, което е на 10 години, в действителност даже не обича да гледа телевизия.

Приближени до изпълнителката разясняват, че децата й нямат комплекси. По-скоро тя е тази, която се срами от предишното си и не желае то да се разяснява в медийното пространство.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР