Голямата китайския туристическа корпорация Си трип има желание да дойде

...
Голямата китайския туристическа корпорация Си трип има желание да дойде
Коментари Харесай

Румен Радев обсъди в Китай възможностите за увеличаването на туристите

Голямата китайския туристическа корпорация „ Си трип " има предпочитание да пристигна в България. Президентът Румен Радев и изпълнителният шеф Джейн Джо Сън разискаха опциите за увеличение на туристите сред България и Китай.


Компанията " Си трип " има големи благоприятни условия и стотици милиони дейни членове в Европа, означи Президентът Радев.

Според президента министерството на туризма би трябвало да бъде по- интензивно и да търси контакти с такива огромни компании. Каза че Си трип има интерес да пристигна в България.

А интерес към България несъмнено има. Уенди Мин към този момент няколко пъти е идвала в България и е доста впечатлена. Има предпочитание още веднъж да се върне.

Уенди Мин: Аз в действителност одобрявам историята, розите и хората.
В последния ден от държавното си посещаване в Китай президентът Румен Радев приказва пред студенти в Шанхайския университет

Шанхайският университет е едно от най-старите и влиятелни висши образователни заведения в Китай. От няколко години развива взаимни планове с Университета за национално и международно стопанство в София.

Подчерта, че завършва визитата си в Китай с убеждението, че желанието за задълбочавани на двустранните връзки е изцяло постижимо.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР