Голямата драма от последните 24 часа на Аустрелиън Оупън е

...
Голямата драма от последните 24 часа на Аустрелиън Оупън е
Коментари Харесай

Азаренка: Джокович не отговаря за действията на баща си; създавате излишна драма

Голямата драма от последните 24 часа на Аустрелиън Оупън е обвързвана с държанието на Сърджан Джокович. Бащата на някогашния номер едно беше сниман по какъв начин чества успеха на сина си над Андрей Рубльов в компанията на група сръбски почитатели, които не криеха любовта си към Владимир Путин, развявайки флагове с неговия лик. Привържениците скандираха в поддръжка на приятелство сред Сърбия и Русия, а един от тях носеше тениска със признака " Z ", който се трансформира в символ за поддръжка на войната в Украйна.

Самият Сърджан пък се включи в тона на своите сънародници и извика гръмогласно " да живеят руснаците ", а неговото държание накара цялата тенис общност да се възмути и мнозина упорстваха акредитацията му за конкуренцията да бъде отнета. Изглежда обаче Виктория Азаренка не е измежду хората, които желаят да всяват в допълнение напрежение в всекидневието на семейство Джокович и се опита да разграничи Ноле по всевъзможен метод от неприятната сцена:

" Наясно съм със случилото се. Говорих с един от охранителите, който познавам от години и той ме увери, че всичко е под надзор. Не знам какво тъкмо задачите със задаването на тези въпроси. Новак не дава отговор за дейностите на татко си. Подобни произшествия нямат нищо общо с играчите, само че вие продължавате да търсите основаването на непотребен драматизъм и да ни въвличате в тях. Каква тъкмо е вашата цел? Запитайте се сами това " - нападна Азаренка медиите.

Източник: Sportskeeda

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР