Голяма нещастие сполетя майстор с оранжевата топка.Легендата на Националната баскетболна

...
Голяма нещастие сполетя майстор с оранжевата топка.Легендата на Националната баскетболна
Коментари Харесай

Легендата Карим Абдул-Джабар счупи тазобедрената си става

Голяма злощастие сполетя занаятчия с оранжевата топка.

Легендата на Националната баскетболна асоциация Карим Абдул-Джабар е паднал по време на концерт в Лос Анджелис и е счупил тазобедрената си става. Това разгласи негов представител.

76-годишният някогашен спортист, който бе лидер в класацията на НБА по маркирани точки, преди да бъде задминат от ЛеБрон Джеймс, е бил опериран в Университетската болница в Лос Анджелис, заяви Българска телеграфна агенция.

218-сантиметровият Абдул-Джабар е една от най-големите фигури в историята на НБА. Той е шесткратен притежател на наградата за " Най-полезен състезател ", шесткратен първенец и два пъти е избиран за " Най-полезен състезател във Финалите ". Американецът има 19 участия в " Мача на звездите ", както и три трофеи от Колежанското състезание на Съединени американски щати. Неговият номер 33 е изваден от приложимост от " Лос Анджелис Лейкърс " и " Милуоки Бъкс " - двата тима, за които играе в НБА. 

През 2016 година получава най-високото гражданско държавно отличие в Съединени американски щати - " Президентския орден за независимост ", за дейната си позиция по филантропични действия.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР