Голяма дързост е проявила банда престъпници, която е отмъкнала 13

...
Голяма дързост е проявила банда престъпници, която е отмъкнала 13
Коментари Харесай

Дръзки крадци задигнаха накуп 13 луксозни автомобила за 600 000 евро в Москва

Голяма смелост е показала тайфа нарушители, която е отмъкнала 13 скъпи автомобила от салон в Москва. Машините са откраднати единствено за една нощ - изцяло в стила на известния филм " Да изчезнеш за 60 секунди ", предава Automedia.

Престъплението е осъществено през уикенда, като бандитите са нахлули в салона на компания, специализирала се в продажбата на скъпи нови коли. Грабителите елементарно са се справили с охранителя и са си тръгнали с 13 първокласни машини на обща стойност 588 000 евро - 4 бройки Mercedes-Benz, 2 всъдехода Infiniti QX56, както и Porsche Panamera, BMW X5 и X6, Audi A7 и A8, Toyota Land Cruiser и Range Rover.

Възрастният охранител въобще не е съумял да реагира, като е бил завързан от нападателите. Той се е освободил едвам на идната заран, когато е съумял да повика полиция. Това е дало задоволително време на бандитите да избягат и да скрият колите.

Засега самоличността на крадците не е открита, като полицията организира следствие. То обаче е затруднено от обстоятелството, че лицата на грабителите не се виждат на записите от охранителните камери. За кражба на кола с потребление на принуждение от група лица и причиняване на огромни материални вреди, законът в Русия планува 12 години отнемане от независимост.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР