Голяма част от труповете на траурния агент Георги Енев били

...
Голяма част от труповете на траурния агент Георги Енев били
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Гробарят Георги погребвал върху мъртъвци

Голяма част от труповете на траурния сътрудник Георги Енев били полагани върху гробове от 60-те години на предишния век в село Клисура, научи Lupa.bg от полицейски източници. Сигнали за това били подавани още през 2019 година от поданици на селото.



Местни хора са разказали, че вандали разкопават гробове от преди 9 септември с вярата да намерят злато. От полицията обаче никой не им обърнал внимание. Едва, когато духовник подал сигнал за противозаконната активност на Георги Енев, криминалисти се заели с него.

„ Привечер отчето ми алармира, че са видели човешки остатъци на нерегламентирано място. Самите гробари са обърнали внимание на свещеника “, сподели кметският наместник на Клисура Камелия Димитрова.

Георги Енев погребвал, вместо да кремира, и в храсталаците на занемарения гробищен парк, който е потопен в гъста растителност и не се поддържа, защото потенциал му е привършен. Погребения в него към този момент не се правят.

Траурният сътрудник Георги Енев, който към този момент е арестуван, е престъпно проявен. Той е вземал по 1000 лева за кремация. Предавал е урни с пепел на роднините на умрелите, това заяви на брифинг представителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова.

Откритите от полицията трупове край Клисура са на три дами и на четирима мъже. Намерени са празни ковчези в микробуса на Енев. В офиса, който е употребил са конфискувани документи, които се проучват. Наемал е хора, които да копаят. Някои са разпитани. Самоличността единствено на единия е открита. Той е живеел в Банкя, умрял е през януари тази година. Разпитват се неговите родственици.

Уродливият бизнес с трупове, в който вземат участие българи, не е от през вчерашния ден. Тялото на великия Чарли Чаплин беше похитено от Ганчо Ганев 3 месеца след неговата гибел през 1977 година Ганчо Ганев дружно с поляка Роман Вардас желаеха от вдовицата на Чаплин 600 000 $, с цел да върнат тленните му остатъци. Двамата бяха хванати и съдени. Те получиха 4 години затвор и 18-месечна условна присъда.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР