Голяма част от продуктите, които съхраняваме, са склонни да губят

...
Голяма част от продуктите, които съхраняваме, са склонни да губят
Коментари Харесай

Златни правила при съхранение на продуктите! Винаги ги спазвайте

Голяма част от продуктите, които съхраняваме, са склонни да губят качествата си много бързо. Правилното предпазване е основно, с цел да може и след време да получите максимума от храната.

Има доста легенди и митове към верния метод за предпазване на продуктите. Макар да е хубаво да похапнем прясна салата от домати и краставици, това не е задоволително, с цел да сме уверени, че се храним здравословно. Всеки артикул на трапезата би трябвало да ни дава максимума от наличието си.

По остаряло неписано предписание хладилникът е идеалното място засъхранение на храните. Хранителните артикули се скапват при контакт с О2 и слънчева светлина, незадоволителна или прекомерно висока мокрота, а в него е студено, изсъхнало и мрачно.

Важно е обаче да спазвате някои правила и да знаете какъв брой време могат да престоят другите артикули в хладилника. Освен това той не е единственото място, на което може да ги приберете.

За да запазите продуктите свежи за по-дълго и да се възползвате от изгодите им, запознайте се от нашата изложба със златните правила за предпазване.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР