Голяма част от предупредителните знаци на арматурното табло показват, че

...
Голяма част от предупредителните знаци на арматурното табло показват, че
Коментари Харесай

Внимание! Червена лампа на таблото

Голяма част от предупредителните знаци на арматурното табло демонстрират, че има проблем с някои възли и елементи от автомобила ви. Ако не можете сами да отстраните казуса, то би трябвало да прибегнете до услугите на занаятчия, само че преди този момент би трябвало да знаете, по кое време има най-голяма заплаха за вас и за колата ви. Най-важни са цветовете на знаците. Ако той е червен - посочва евентуален сериозен проблем. Задължително привеждате колата неподвижен.



Индикаторът, наподобяващ на изумителен знак е обвързван със спирачната система. Светне ли намалете и спрете. Може просто да се не запомнили ръчната спирачка дръпната, само че може и да има проблем с равнището на спирачната течност или накладките да са износени.



Когато така наречен "масльонка " светне в алено би трябвало да приведете мотора неподвижен и да ревизирате равнището на моторното масло. Не е изключено да има загуба на налягане, което е разследване от по-сериозна щета.



Индикаторът, който демонстрира, че температурата на охладителната течност е надхвърлила естествените граници. Отново спирате автомобила и проверявате равнището на антифриза, както и дали перките охлаждащи радиатора действат.



Когато знакът с червен батерия премигва, то това може да значи, че алтернаторът не зарежда добре. Ако свети непрекъснато, то може да значи също проблем с алтернатора, само че в тази ситуация той може да презарежда. Проверява се и ремъка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР