Голяма част от медиите в Англия и Италия дадоха своите

...
Голяма част от медиите в Англия и Италия дадоха своите
Коментари Харесай

На Острова посочиха героите за Ман Сити, а на Апенините - грешниците за Интер

Голяма част от медиите в Англия и Италия дадоха своите оценки за представянето на играчите на Манчестър Сити и Интер във финала на Шампионската лига, завършил с победа с 1:0 на “гражданите ” и първи трофей за тях в шампионата.

Пресата на Острова е безапелационна в мнението си за най-хубавите играчи в състава на Джосеп Гуардиола във финала. Най-често става въпрос за голмайстора в дуела Родри, както и за вратаря Едерсон, който резервира мрежата си суха. “Гардиън ” дава 8 от 10 и на двамата; “Мирър ” прави оценка халфа с 9, а стража с 8, “Дейли Мейл ” приписва 7 на испанеца и 8 на бразилеца, “Манчестър Ивнинг Нюз ” дава 9 на Едерсон и 7 на Родри, “Дейли Експрес ” прави оценка и двамата с 9, а “Индипендънт ” написа 8 против техните имена. Всички тези издания също по този начин правят оценка доста високо Рубен Диаш и Джон Стоунс, като някои от тях дават преимущество на португалеца, а други - на англичанина.

От друга страна, разочаровалите играчи най-често са контузилият се още преди почивката Кевин Де Бройне и Джак Грийлиш, като някои локални медии също по този начин не са очаровани от Ерлинг Холанд и Нейтън Аке. Само някои от изданията дават оценки на футболистите на Интер. “Индипендънт ” показва като най-хубав Федерико Димарко с 8, който обаче получава единствено 5 от “Гардиън ”, откъдето дават същата оценка на Хакан Чалханоолу и Лаутаро Мартинес, за които техните сътрудници в този случай са съгласни. Също по този начин от “Гардиън ” са харесали изявите на Андре Онана, Алесандро Бастони и Николо Барела, оценявайки ги със 7.

Междувременно, на Апенините показват трима-четирима съществени грешници за горчивата загуба. Лаутаро Мартинес получава 6 от 10 от “Гадзета дело спорт ”, само че “Кориере дело спорт ” и “Тутоспорт ” са по-критични, надлежно 5 и 4,5. Трите издания са единомислещи в оценката си за влезлия като промяна Ромелу Лукаку: 5. Толкова получава от “Гадзета ” и “Тутоспорт ” Хакан Чалханоолу, а от “Кориере ” са леко по-благосклонни с 5,5. Последният по-голям провинен, набелязан от вестниците, е Дензъл Дъмфрис: 6 от “розовото ” издание, 5,5 от римското и 5 от торинското. Двамата отличници са Франческо Ачерби със 7 и от трите вестника, както и наставникът Симоне Индзаги, който получава същата оценка от “Гадзета ” и “Кориере ”, само че и 6,5 от “Тутоспорт ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР