Голяма част от медиите и феновете в Еквадор искат да

...
Голяма част от медиите и феновете в Еквадор искат да
Коментари Харесай

Фурорът на Кайседо с ЦСКА - София побърка Еквадор: Изключителен! Най-добрият чужденец! Ще разпилее Бразилия

Голяма част от медиите и почитателите в Еквадор желаят да получава повече игрови минути в националния тим и даже да започва като титуляр в идната на 27 януари международна подготовка против Бразилия.

Най-сериозният мотив в интерес на нападатля е претставянето му с фланелката на - София през предходната година. В Еквадор регистрират, че родното състезание не е толкоз конкурентоспособно, само че пък Кайседо е отбелязал цели 17 гола в 30 мача - нещо, с което не може да се похвали нито един от съотборниците му в националния тим.

В южноамериканската страна допълват, че таранът на “червените ” е определен за най-хубав чужденец в efbet Лига, което единствено по себе си е огромно достижение.

“Изключителен голмайстор! Жорди Кайседо е най-хубавият чужденец в българското състезание. Отдавна ни липсваше толкоз добър състезател с глава. Жорди Кайседо ще ги разпилее ”, са част от суперлативите за Кайседо.

Въпреки това наставникът на Еквадор Густаво Алфаро надали ще започва с голмайстора на ЦСКА - София против Бразилия, само че в случай че нещата не се развият добре за Еквадор, той съвсем несъмнено ще се появи в игра.

Припомняме, че Еквадор е на трето място в квалификациите за Световното в Катар и се нуждае от 4 точки в идващите четири мача, с цел да завоюва квота за Мондиала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР