Голяма част от хората приравняват интимността със секса. И въпреки

...
Голяма част от хората приравняват интимността със секса. И въпреки
Коментари Харесай

Кое е по-важно - сексът и интимността

Голяма част от хората приравняват интимността със секса. И макар че сексът може да бъде интимна активност, двете неща не са равнозначни. Интимността надалеч надвишава физическото допиране и е значим фактор, който оказва помощ на двойките да основат постоянна връзка.
 Сексът, прибързването с интимните контакти и до какво може да докара
Когато сексът ни прави слепи

Невинаги е добър избор

Истинската фамилиарност е обвързвана с създаване и поддържането на прочувствени и психически връзки в допълнение към физическите.

Според психолозите и експертите, интимността може да се реализира по няколко метода: посредством физическа непосредственост, на прочувствено равнище и психически (интелектуално).

Ето и техните оферти по какъв начин една двойка да насърчи интимността в връзките си.

Романтични вечерни срещи

Не е нужно постоянно да сме в скъпи заведения за хранене или на екзотични красиви места. Може даже да останем у дома. Стига единствено да създадем подобаваща атмосфера - да облечем красиви облекла, да запалителен свещите, да подредим масата и да се настроим физически и прочувствено.
 Снимка 571885

Полагането на старания, за да прекараме особено време с колегата, ще помогне за основаване на подобаваща атмосфера, в която връзката може да се развива.

Разговори

Провеждането на забавни и задълбочени диалози с колегата е превъзходен метод за създаване на фамилиарност. Да задаваме въпроси, да подхващаме тематики, на които не сме говорили преди. И постоянно да отговаряме намерено и откровено на въпросите заложени към самите нас - решително и без боязън от наказание.

Смехът

Двойката, която има същинско бъдеще, е тази, която може да се смее и майтапи един с различен.
 Снимка 571887

Важно е да имаме сходно възприятие за комизъм. Включително и всеки от двойката да може да приема с подигравка личните си дефекти и да може да се посмее над тях.

Споделени действия

Дълбоките диалози са превъзходен метод за създаване на фамилиарност. Същото важи и за нещата, които двама души могат да правят дружно (и които въобще не включват говорене). Просто да споделят едно пространство, без да е нужно то да бъде запълнено с думи - това може да насърчи чувството за успокоение и комфорт с колегата. Така да вземем за пример, може да почетем дружно, да погледаме обичани филми или да поиграем настолни игри.

Ключът към интимността е полагането на старания. Това е двустранна прочувствена инвестиция, написа Popsugar.
 Как въздейства марихуаната на интимността в връзките ни
Как въздейства марихуаната на интимността в връзките ни

Ефектите са налице единствено два часа след консумация

Така че без значение от активността, която изберем, значимо е тя да акцентира значимостта на взаимното наличие и по този метод да покажем на колегата, че го ценим и почитаме. А това безспорно ще насърчи интимността - и по този начин ще успеем да създадем пространство на обич, успокоение и романтика.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР