Голяма част от българите предпочитат автомобили на старо от премиум

...
Голяма част от българите предпочитат автомобили на старо от премиум
Коментари Харесай

2 баровски, но евтини лимузини на старо

Голяма част от българите избират коли на остаряло от премиум марки, като не се замислят за разноските, които ще ги съпровождат след покупката на подобен автомобил. Сега ще ви покажем две лимузини, които могат да се намерят у нас на относително ниски цени, а в това време са разнообразни от "конфекцията " Audi, BMW и Mercedes, само че също по този начин наподобяват "баровски ", а на фона на другите възможности поддръжката им може да се дефинира като допустима.

Jaguar XJ


Не са доста марките, които могат да създават една и съща първокласна лимузина в продължение на 20 години и резултатът да е задоволително добър от самото начало. Jaguar XJ е образец за класицизъм на четири колела. След 2003-а аристократичната английска лимузина се създава с алуминиева каросерия и е релативно безпроблемна. Дизеловите мотори са с две турбини и са взаимна разработка на Ford и Peugeot Citroen, до момента в който бензиновите модификации са лична разработка на Jaguar и могат да бъдат открити в модели на Lincoln и даже Aston Martin. Учудващо, последните са по-добри.

Volkswagen Phaeton


Тази кола е най-евтиният вид да се доближиш до Bentley, само че с емблемата на Volkswagen. Phaeton e огромен и плюшен, само че все пак не съумява да се приближи до S-класата, 7 серия и А8. За разлика от тях обаче, тази кола се създава на ръка в завода на марката в Дрезден, където започва и производството на Bentley, преди то да бъде преместено в Англия. Очаквано, тази кола е релативно безпроблемна, като дизеловия V10 е най-труден и безценен за обслужване. Системата за адаптивно окачване изисква промяна и на 4-те амортисьора, даже единствено един да е за боклука.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР