Голяма битка на телевизионния пазар за правата за пряко излъчване

...
Голяма битка на телевизионния пазар за правата за пряко излъчване
Коментари Харесай

Люта битка за ефирни права на двубоя Пулев-Джошуа

Голяма борба на телевизионния пазар за правата за директно лъчение на мача за международната купа по бокс сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа на 28 октомври в уелската столица Кардиф.

Най-голямата боксова медия в Съединени американски щати Showtime ще предава дуела онлайн за американските почитатели. В огромна конкуренция каналът победител е платил 1,6 млн. $ за правата за директното лъчение на мача.

Showitme в последните години преобладаващо излъчва най-великите боксови мачове в света, в това число дуелите Флойд Мейуедър - Конър Макгрегър и Джошуа - Владимир Кличко на " Уембли " по-рано тази година.

Showtime в последна сметка пребори HBO с тлъстата си оферта. Тази сума е била призната от промоутъра на английския боксьор Еди Хърн, написа Sporta.bg. Именно акулата Хърн е индивидът, който провежда зрелището на 28 октомври в Кардиф.

Тогава на " Принсипалите стейдиъм " в уелската столица над 80 000 души ще гледат онлайн багра сред Джошуа и нашето момче. Билетите бяха изкупени за дни, а в българските почитатели бяха отсвирени. Все отново Sporta.bg научи, че много сънародници, които живеят на Острова, са съумели да се снабдят с билети, тъй че въпреки всичко наши агитка в Кардиф ще има.

Антъни Джошуа ще заложи 3 колана на международен първенец против кандидата Кобрата. През ден боксьорът с нигерийски корени сипе закани против Пулев, само че не минава положителния звук и се изрича ласкаво за качествата на своя конкурент.

От своя страна Кубрат разгласи, че се готви за жестока борба, която има желание д аспечели с нокаут.

Коефициентите на букмейкърите сочат Джошуа като цялостен любимец, възможностите на Пулев пък са илюзорни. Надеждата обаче умира последна.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР