Голям скандал разтърси руския биатлон. 17-годишна състезателка се оплака, че

...
Голям скандал разтърси руския биатлон. 17-годишна състезателка се оплака, че
Коментари Харесай

Скандал! Треньор поиска секс от ученичка

Голям скандал раздруса съветския биатлон. 17-годишна състезателка се оплака, че е била подложена на полов тормоз от треньора от Центъра за спортна подготовка в Московска област - Сергей Тутмин.

Ана Моисеева разкри в изявление за "Советский спорт ", че той й е предложил да помогне за развиването на кариерата й против секс. Младата биатлонистка щяла да попадне в националния тим, в случай че се навиела да извърши желанието на треньора.

Моисеева е записала един от диалозите посред им на диктофон, написа "Блиц ".

"Всичко стартира през предишния септември в Саранск. Сергей Тутмин ме предложения в стаята си. Преди това имахме съревнование и смятах, че ще създадем анализ. Седнах на леглото до него, а той ми предложи масаж. Отговорих, че няма потребност. После сложи ръката си върху крайници ми. Каза ми: "Разбираш за какво те повиках, това ти е належащо. Знаеш, че бягането ти не е на равнище, само че в случай че се съгласиш да влезеш по отношение на мен, ще ти оказа помощ. Ще дойдеш в тима, ще получиш всичко - екипировка, резултати... ", описа Моисеева.

Ученичката отхвърля предлагането. Треньорът обаче не се отхвърля и още на няколко пъти й желае интимна непосредственост. Случаят се проверява от управляващите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР