Голям процент от родителите са дезориентирани. Много от родителите не

...
Голям процент от родителите са дезориентирани. Много от родителите не
Коментари Харесай

Психолог разкри какво може да стане едно малтретирано дете

Голям % от родителите са дезориентирани. Много от родителите не са построени като персони, нямат постоянни модели. Много постоянно това, което се случва е че има една обща анонимност - това не е моето дете, не знам какво се случва. Това съобщи в ефира на Нова телевизия психологът Александра Петрова във връзка скандалния случай на принуждение на майка над 3-годишната си щерка.

Според юриста Пламен Борисов това е типичен случай на синдром на Медея - тя убива децата си, с цел да накаже татко им Язон. Нарушен е главният принцип на правораздаването, а точно публичността на процеса. Клипът може ли да бъде доказателство, запита той. "Бащата е този, който е трябвало да предприеме ограничения. Имам десетки случаи, които има тъжби и сигнали и не се прави нищо, а в този момент страната сподели, че може да реагира стремително ", акцентира още той.

Майката, пребила 3-годишната си щерка и качила клип, има и друго дете

Децата се явяват не просто буферна зона, само че те стават това, което изобличават самата некадърност на родителите да се оправят с страстите си. Едно такова дете на 2-3 години може да стане жертва неведнъж на експанзия, тъй като единствено по този начин познава близостта или да стане принудител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР