Голям леден къс падна от небето в неделя вечерта, улучи

...
Голям леден къс падна от небето в неделя вечерта, улучи
Коментари Харесай

„Нямах представа какво е това“: Леден къс падна от небето и повреди къща

Голям мразовит пай падна от небето в неделя вечерта, улучи къща в Шърли, щата Масачузетс в Съединени американски щати и повреди покрива, съобщи Асошиейтед прес.

A large ice chunk fell from the sky and hit a house in Massachusetts on Sunday, damaging the roof of the home.

Jeff Ilg said he and his wife, Amelia Rainville, suspect the ice fell off an airplane traveling to Boston Logan International Airport.
— The Associated Press (@AP)
Джеф Илг описа, че съгласно него и брачната половинка му Амилия Рейнвил ледът се е изсипал от аероплан, пътуващ към интернационалното летище на Бостън. Нито съпрузите, нито двете им деца са потърпевши. Леденият пай съгласно Илг е тежал шест до девет кг. Отначало фамилията помислило, че къщата е ударена от гръмотевица.

„ На процедура чухме детонация “, сподели през вчерашния ден пострадалият. „ Най-силният тропот, който съм чувал. “ 

След това чули парчета да се търкалят по покрива, сподели Илг. 

A chunk of ice falling from a plane crashed through the roof of a family home in Massachusetts
— Bloomberg Australia (@BloombergAU)
Съпрузите изтичали на втория етаж, с цел да ревизират децата си, които обаче продължавали да спят надълбоко макар шума. След това обиколили къщата, с цел да видят какво се е случило. Накрая излезли на открито, където Илг сподели, че видял голям мразовит блок до задната врата и парчета, разпръснати из задния двор и по покрива.

„ Нямах визия какво е това “, сподели Илг. Той сграбчил фенерче и почнал да оглежда за вреди. Жена му се обадила в полицията и тогава той забелязал дупка в покрива с диаметър 45 до 60 сантиметра, само че вредите вътре в къщата били по-големи.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР