Голям брой университети в Обединеното кралство са изложени на риск

...
Голям брой университети в Обединеното кралство са изложени на риск
Коментари Харесай

Университетите в Обединеното кралство рискуват да изпаднат в дефицит, тъй като броят на чуждестранните студенти намалява

Голям брой университети в Обединеното кралство са изложени на риск от изпадане във финансов недостиг заради внезапен спад на интернационалните студенти след враждебна изразителност от държавното управление на Риши Сунак, ръководителят на предизвести главната лобистка група в бранша.

Вивиен Стърн, основен изпълнителен шеф на университетите в Обединеното кралство, който съставлява повече от 140 университета, сподели, че секторът е изправен пред вероятността за „ сериозна свръхкорекция “ с помощта на имиграционните политики, които възпират интернационалните студенти да идват да учат в Англия.

„ Ако желаят да охладят нещата, това е едно, само че ми се коства, че посредством композиция от изразителност, която е отблъскваща, и промени в политиката .. [те] в действителност отхвърлиха цялостен куп хора, които другояче щяха да дойдат в Обединеното кралство “, сподели Стърн пред Financial Times.

Молбата на Стърн пристигна, откакто стана ясно, че някои топ университети, в това число Йорк, който е член на елитната Russell Gro...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР