Голям брой европейци искат да бъдат ваксинирани срещу коронавирус, но

...
Голям брой европейци искат да бъдат ваксинирани срещу коронавирус, но
Коментари Харесай

Част от европейците искат сами да избират ваксина срещу коронавируса

Голям брой европейци желаят да бъдат имунизирани против ковид, само че не просто с която и да е ваксина, предава Асошиейтед прес.

На фона на доставките този месец на дози от имунизацията на AstraZeneca в страните от Европейския съюз, дружно с дози от имунизациите на Pfizer и Moderna, до които към този момент има достъп, някои хора показват несъгласието си да им бъде сложена ваксина, за която считат, основателно или не, че е второ качество.

Полша стартира да имунизира учителите в петък с имунизацията на AstraZeneca, като някои показаха запасите си към това, че ще им бъде сложена ваксина, която считат за по-малко ефикасна от останалите.

Евелина Янковска, директорка на начално учебно заведение и гимназия във Вилановски регион, намиращ се в южната част на Варшава, съобщи, че никой в нейното учебно заведение не демонстрира възторг към имунизирането с имунизацията на AstraZeneca, макар че доста хора са се записали за имунизиране поради желанието си да получат най-малко някаква отбрана против вируса, който обърка живота им и образователните занятия на учениците им.

" Все още се опасявам повече от заболяването, в сравнение с от имунизацията на AstraZeneca, посочи Янковска, която се е заразила през ноември и е минала през муден развой на възобновяване.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР