Гологлав и здрав млад мъж от няколко месеца пази гърбовете

...
Гологлав и здрав млад мъж от няколко месеца пази гърбовете
Коментари Харесай

МАЗАЛО: Бодигардът на Асен Василев – пръв приятел със Сако

Гологлав и здрав млад мъж от няколко месеца пази гърбовете на Асен Василев, Кирил Петков и съпартийците им, когато стане напечено в Народното събрание или на събития отвън постройката. Бодигардът не се тормози от тълпи и камери.

Зорко бди за сигурността на водачите. Придружава ги при всяка по-опасна за тях дестинация, само че и вътре в Народното събрание. Ставрев е разпален ловджия и обикаля горите към София с евродепутата Ангел Джамбазки, сподели инспекция на „ Филтър “.

Охранителят на „ Промяната “ има и забавни другари, с които е непосредствен по една или друга причина. Един от тях е дясната ръка на наркобоса Сако, който чака окончателното решение на Върховен касационен съд. Именно от това решение зависи дали ще влезе за 5 години в пандиза.

Историята мълчи по какъв начин Людмил Ставрев се появява в редиците на „ Промяната “. Днес той е един от нещатните сътрудници в Народното събрание. Зачислен е към депутата Искрен Митев. Ставрев е един от дребното сътрудници на народните представители, които са със приблизително обучение – такива нормално са водачи или охранители.

За първи път здравенякът се появява в компанията на Асен Василев при започване на 2021 година Тогава е попълнил декларация пред КПКОНПИ като чиновник на Министерството на финансите, ръководено от Василев. В документа е записано, че Ставрев е основен експерт във ведомството. Всъщност е персонален телохранител на Асен Василев, когато се постанова да върви нощем или да свърши друга характерна работа, настояват източници на „ Филтър “.

Реклама

Спад рухването на „ Продължаваме промяната “ от власт Лъчезар Ставрев си потегля дружно с Асен Василев от министерството и се мести в Народното събрание.

Политиката не е непозната на ловеца охранител. Още през 2014 година той е покровител на изборите за Европейски парламент. Но същинската му пристрастеност е природата и ловуването, разкрива фейсбук профилът му. По тази причина Ставрев постоянно има тематики за диалози с Александър Дунчев – депутата от.Промяната “, който е с сектор околна среда и опазването й

Лъчезар Ставрев е ловджия от доста години насам. От средата на 2020 година е в Управителния съвет на ловно-рибарското сдружение в близкия до София град Годеч.

Няколко месеца по-късно в органа влиза и сътрудника му по оръжие Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация, който в този момент е евродепутат. Интересът на Джамбазки към отстрела на животни не е от през вчерашния ден. Още през 2019 година, като претендент за втори мандат в Европарламента, той се срещаше с националния ловно-рибарски съюз и обещаваше да работи за задачите на сдружението.

Дали фенът и телохранител на „ Продължаваме промяната “ и войводата на Каракачанов разискват политиката по време на ловни излети, остава загадка, затворена в дружинката им. Лъчезар Ставрев с изключение на телохранител чартърен бил корав почитател на политиката на „ Продължаваме промяната “.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР