Голмайсторът за Лудогорец Клаудиу Кешерю заяви, че е доволен от

...
Голмайсторът за Лудогорец Клаудиу Кешерю заяви, че е доволен от
Коментари Харесай

Кешерю: Искам да продължаваме така, защото работата ни е качествена

Голмайсторът за Лудогорец Клаудиу Кешерю съобщи, че е удовлетворен от представянето на тима и справедливо “орлите” са спечелили против гостите от Русе. Тимът от Разград се наложи с 5:1 в семейството си против Дунав.
 Лудогорец дръпна с девет точки на върха (видео) “Наистина започнахме неприятно мача, само че тези неща се случват. Имаше отмалялост след мача с Левски, видяхме го и при тях по-рано през днешния ден. Доволни сме от резултата. Играхме съгласно мен по-добре през второто полувреме, по-балансирани бяхме, макар че вкарахме по-малко голове ", стартира нападателят.

“Винаги съм казвал, че най-важното е успеха в мача. Да, можех да вкарам трети гол, само че направих асистенция и значимото е, че помогнах на тима. Искам да продължаваме по този начин до края на шампионата, тъй като работата ни е качествена и се представяме добре.

Тези, които бяха пред тв приемника и гледаха мача с Левски, няма по какъв начин да споделят, че Левски заслужаваше да продължи. Беше просто шанс при дузпите, има моменти, когато топката просто не желае да влиза във вратата. Ние в никакъв случай не сме излизали на терена да играем за 0:0. Имаме офанзивна мисъл и постоянно се опиваме да побеждаваме във всеки мач и в никакъв случай не сме пазели резултат ", приключи опитният нападател.
efbet Лига 24 кръг, неделя 8 март  Лудогорец 5:1краен резулат  Дунав
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР