Голмайсторът на ЦСКА-София Али Соу остана изключително доволен от победата

...
Голмайсторът на ЦСКА-София Али Соу остана изключително доволен от победата
Коментари Харесай

Соу: На финала имаме само една опция - победа

Голмайсторът на ЦСКА-София Али Соу остана извънредно удовлетворен от успеха над Ботев (Пловдив) и достигането до финала за Купата на България. Нападателят съобщи, че отборът е бил квалифициран за конфликта с " канарчетата " и чака на финала да завоюват против Локомотив.

" Днес беше сложен мач, само че ние бяхме доста готови. Знаехме, че ще е сложен мач, само че играхме доста добре и се веселя, че стигнахме до резултата. Нашата подготовка и упоритата работа ни приготвиха по най-хубавия метод. Треньорът ни сподели по какъв начин желае да играем, по какъв начин да се подобряваме в нападателен проект. Беше значимо за мен да вкарам. Като нападател това е, което желая – постоянно да въвеждам, постоянно би трябвало да си с вдиганата глава и резултатът ще пристигна “.

" Независимо от това дали ще вкарам или не съм удовлетворен, в случай че победим. Хората имат право на отзиви. Не ги одобрявам персонално, би трябвало да върша моите неща. Знам, че ще вкарам и мога да работя още по-добре. Вече играхме против тях и знаем какви проблеми имахме. Ще излезем за победа. Имаме единствено една алтернатива - да спечелим. Трябва да спечелим. Страхотно беше, хубаво е да има доста последователи. Надявам се и за бъдеще да е по този начин “, съобщи Соу.
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР