Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, не се

...
Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, не се
Коментари Харесай

Ясно е кога Мбапе ще вземе решение за бъдещето си

Голмайсторът на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, не се чака да вземе решение дали да удължи контракта си с френския първенец преди края на акцията на тима в Шампионската лига, оповестява L`Еquipe.

Бъдещето на Мбапе на „ Парк де Пренс “ беше обект на огромно внимание през лятото. Само една година след подписването на новия си контракт с парижани, нападателят написа писмо до клуба, в което осведоми управлението, че той няма да задейства опцията за удължаването на договора си с още 12 месеца. Страхувайки се да не изгубят Мбапе без пари след края на този сезон, шефовете му дадоха две благоприятни условия: да го удължи или да напусне още това лято. Нито един от двата разновидността не подхождаше на Мбапе, който искаше да извърши сегашния си контракт, само че в това време не искаше да удължи престоя си по-късно. Впоследствие той беше изключен от предсезонното турне на клуба в Япония и Южна Корея.

Капитанът на Франция даже отсъстваше от първия мач на ПСЖ в Лига 1 против Лориен, само че скоро по-късно се интегрира още веднъж в тима, макар че позицията на Мбапе по отношение на удължаването на съглашението остава непроменена. Според L’Équipe, обаче е реализирано „ финансово съглашение “, което включва отвод от някои от солидните бонуси, свързани с оставането му в клуба това лято.

Въпреки че връзките сред Мбапе и управлението на ПСЖ се усъвършенстваха през последните седмици и всички страни са доста по-търпеливи, никой в клуба не чака Мбапе да вземе решение за бъдещето си в ПСЖ преди края на акцията им в Шампионската лига. ПСЖ обаче са доста по-спокойни за обстановката, за разлика от предишното лято. Нападателят е мощно обвързван с трансфер в Реал Мадрид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР